En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

martes, 21 de febrero de 2012

Noves activitats del BioDiverCiutat per a escoles!

Comencem el 2012 proposant-vos nous i divertits tallers i ecosafaris per a escoles! La missió del BioDiverCiutat és informar i conscienciar sobre l’existència i la importància de la biodiversitat en el medi urbà en el que vivim i promoure la seva protecció i conservació.

 

Aquest programa educatiu està dirigit a totes les persones, amb especial èmfasi a estudiants entre 8 i 12 anys (cicles mig i superior d’Educació Primària), ja sigui als seus centres educatius guiats pels seus professors/es, com a activitat extraescolar o com a iniciativa individual, grupal o familiar. La durada aproximada dels tallers és d’una hora i els ecosafaris, d’ una hora i 30 minuts. Els tallers es realitzen al mateix centre educatiu i els escosafaris, a un parc urbà de la ciutat (es pot escollir entre diverses possibilitats).



BioDiverCiutat també ofereix a les escoles interessants recursos virtuals (jocs, Minipèdia, Biomapes i Canal de Vídeos) i materials educatius (Biofitxes) descarregables de la web www.biodiverciutat.org.

Per a més info, podeu escriure a laia.dotras@janegoodall.es