En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

jueves, 27 de diciembre de 2012

Ja tenim els guanyadors del Concurs Fotogràfic del BioDiverCiutat!



En aquesta IV edició del programa d'educació ambiental BioDiverCiutat s'ha realitzat el Concurs "Safari fotogràfic a la ciutat". La finalitat d'aquest concurs és descobrir la gran biodiversitat que ens envolta en els entorns urbans a través dels objectius de les càmeres i difondre el seu valor a través de la fotografia.

Després d'analitzar totes les fotografies rebudes, el jurat anuncia els guanyadors seleccionats d'aquesta primera edició del concurs:

CATEGORIA JÚNIOR

1r PREMI FLORA: Gisela Esterri (6 anys)
1r PREMI FAUNA: Alex Corregidor(9 anys)

CATEGORIA SENIOR

FLORA
1r PREMI: Daniel Aparicio
2n PREMI: Jaume Deu

FAUNA
1r PREMI: Àngel Gallardo
2n PREMI: Chris Ellison

Tots els guanyadors seran contactats personalment i rebran els premis descrits a les bases del concurs.

Enhorabona a tots i totes i gràcies per participar!

lunes, 3 de diciembre de 2012

Explorem la biodiversitat a través de l'objectiu!

El passat dissabte 1 de desembre, vam realitzar el darrer ecosafari del 2012! Per acomiadar-nos d'aquesta edició del BioDiverCiutat i aprofitant els últims dies per a participar al Concurs Fotogràfic, vam apropar-nos a la biodiversitat urbana a través de l'objectiu de les nostres càmeres.

Fotografiant biodiversitat urbana durant l'ecosafari

El nostre expert, en Joan de la Malla, va oferir explicacions pràctiques per a l'obtenció de millors fotografies de natura i va assessorar personalment a cada assistent per a treure un millor rendiment de la seva càmera fotogràfica.

Joan de la Malla en acció

Esperem que l'ecosafari us animi a observar la biodiversitat urbana que ens envolta i que capteu bones imatges per difondre la seva existència, bellesa i la importància de la seva conservació.

Instantània captada durant l'ecosafari

Us recordem que teniu temps fins el 10 de desembre per a presentar un màxim de 3 fotografies de biodiversitat urbana al CONCURS FOTOGRÀFIC del BioDiverCiutat. Us esperen molts premis!! Podeu consultar les bases aquí.

Fins la propera!

Equip BioDiverCiutat.