En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 13 de diciembre de 2010

Descobrint la biodiversitat de la Barceloneta!



El passat dissabte, un grup d'exploradores i exploradors vam aprofitar el bon temps per a descobrir la biodiversitat que ofereix el mar Mediterrani i les seves platges. De la mà del nostre expert en medi marí, Josep Torrent, vam conèixer gran varietat d'organismes que depenen del mar per a la seva supervivència. Entre tot el grup vam identificar diferents espècies animals, des dels gavians argentats fins a les esponges. També vam recollir diferents materials que les ones depositen a la sorra, com les closques de bivalves o diversos objectes d'origen humà. 

Apropant-nos a la Barceloneta, vam observar el fort impacte de les nostres accions quotidianes i de les nostres construccions sobre aquest medi tan desconegut que és el mar i el litoral. Esperem que aquest ecosafari inspiri als participants a realitzar petits projectes que contribueixin a la protecció d'aquest hàbitats tan delicats i que participin al Concurs d'Ecoiniciatives, on es poden guanyar diversos premis.

Moltes gràcies a totes i tots els que vau participar per voler conèixer i protegir el tresor natural de les nostres costes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario