En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

domingo, 6 de febrero de 2011

Aprenent sobre les aus urbanes!


El dissabte 5 de febrer, gaudint de les bones temperatures i el sol, vam agafar els binocles i vam conèixer algunes de les diverses espècies d'aus que es troben al Parc de la Ciutadella. El nostre expert ornitòleg, ens va oferir interessants explicacions sobre la biologia i ecologia de les espècies observades, així com curiositats del seu comportament. El grup va participar activament durant l'itinerari i va mostrar molt interès en conèixer i també en protegir aquests animals que formen part de la biodiversitat urbana.


Mentre alguns adults van continuar amb l'ecosafari, els més petits i alguns pares i mares van participar al taller de construcció de menjadores per a aus, fets amb envasos reutilitzats que havien portat de casa. Amb tetrabricks, envasos de iogur i una mica d'imaginació vam aprendre a construir diferents tipus de menjadores, per a poder facilitar aliment a les aus granívores durant els durs mesos d'hivern. 

Després els més petits van continuar aprenent sobre aus en el taller de dibuix naturalista. Mitjançant l'observació de les aus aquàtiques del parc, van realitzar fantàstics dibuixos que es van endur al finalitzar l'activitat i van conèixer d'aprop aquests interessants animals.



Gràcies a tots els participants pel vostre granet de sorra en la protecció de les aus urbanes! esperem que us animeu a participar al Concurs d'Ecoiniciatives amb les idees aportades durant l'ecosafari (recordeu que podeu trobar les bases a la web).

No hay comentarios:

Publicar un comentario