En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 17 de septiembre de 2012

Fotografiem la biodiversitat de Montjuïc!

El passat dissabte dia 15, vam apropar-nos a Montjuïc per descobrir la rica biodiversitat urbana a través de l'objectiu de les nostres càmeres. El nostre expert en fotografia de natura, Joan de la Malla, ens va guiar a través del recorregut, donant interessants explicacions tècniques i resolent tots els dubtes que els participants li plantejaven.

Joan de la Malla amb alguns participants de l'ecosafari

Observant biodiversitat a través de la càmera

Els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer van ser l'escenari ideal per explorar els secrets que amaguen els parcs urbans i practicar fins aconseguir les millors instantànies. A part de flora, es van fotografiar diverses espècies d'insectes, d'aus (com el tudó o la mallerenga carbonera) i fins i tot, d'amfibis!

Granota verda (Pelophylax perezi) 

Tots els participants van rebre consells per aconseguir fotografies més professionals i van descobrir totes les possibilitats de la seva càmera. Fins i tot el professor Roots que duia un últim model ben ecològic!

El professor Roots amb la seva càmera

Des del BioDiverCiutat, us animem a participar al CONCURS "SAFARI FOTOGRÀFIC A LA CIUTAT", enviant-nos les vostres millor fotografies de fauna i flora urbana. Us esperen interessants premis! Vegeu les bases aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario