En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 29 de octubre de 2012

Descobrim la flora de Montjuïc!

En el darrer ecosafari del programa d'educació ambiental BioDiverCiutat, vam gaudir d'un matí de descoberta de la biodiversitat botànica de Montjuïc. Aquesta vegada el professor Roots va estar acompanyat d'uns intrèpids exploradors i exploradores de diferents edats que van desafiar al mal temps i es van apuntar a l'aventura de descobrir la biodiversitat que ens envolta. Tampoc va faltar el nostre expert en flora, Enric Alcañiz, també conegut com professor Escarola.

Petits exploradors atents a les divertides explicacions del professor Escarola

Amb la missió de trobar diferents elements peculiars de les espècies botàniques del parc, els exploradors i exploradores van recòrrer el Jardí d'Aclimatació equipats amb lupes i llibretes de camp per no perdre cap detall durant la seva exploració.

Valents exploradors

Descobrint els arbres amb el sentit del tacte

L'ecosafari va permetre descobrir algunes curiositats sobre les plantes i arbres de Barcelona i la seva importància per a altres espècies i també, pels humans. Per a contribuir a preservar la riquesa botànica a la ciutat, els més petits van plantar una llavor de diferents espècies locals i es van endur a casa un futur arbre o planta, del que es van comprometre a tenir cura.

Sembrant llavors amb envasos reutilitzats

Moltes gràcies als participants d'aquest ecosafari pel seu entusiasme i el seu compromís amb la protecció de la biodiversitat urbana! Esperem que envieu les vostres millors fotografies de flora i fauna urbana al CONCURS DE FOTOGRAFIA del BioDiverCiutat. Trobareu les bases i els premis aquí.

Fins la propera!

Equip BioDiverCiutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario