En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 24 de enero de 2011

Aprenent sobre plantes i arbres a Montjuïc!



El 2011 ha estat declarat l'Any Internacional del Boscos per Nacions Unides. És doncs un bon moment per a conèixer millor les plantes i arbres amb les que compartim el planeta! Amb aquest objectiu, el dissabte passat vam gaudir d'un ecosafari sobre flora autòctona i flora al·lòctona al Jardí d'Aclimatació de Montjuïc. Amb el nostre expert en flora i l'ajuda del professor Roots, els participants van conèixer d'aprop les espècies que es troben en aquest parc. A més, van aprendre sobre les característiques i les curiositats de les plantes i les seves parts, com les fulles, el tronc, les flors i les llavors, així com de la seva diversitat.

Coneixent la importància de preservar els boscos i les zones verdes, que ajuden a reduir les emissions de carboni a l'atmosfera, els participants van portar envasos reutilitzats per a plantar una llavor d'un arbre o planta autòctona. D'aquesta manera, tots es van endur una futura planta o arbre, contribuint a la protecció del medi ambient.

L'ecosafari va brindar noves idees per a realitzar diverses Ecoiniciatives. Recordeu que concursant amb el vostre projecte podeu guanyar interessants premis alhora que cuideu el planeta! Trobareu més info del Concurs nacional d'Ecoiniciatives a http://www.biodiverciudad.org/cat/iniciativas.htm


1 comentario:

  1. ha sigut molt interesant i molt bonic! com sempre ja que portem dues sortides i les dues ens han agradat molt (100 %!!!).
    la elsa i jo estem molt contents de sapiguer que exisitiu!!
    m'agradaría fer la recollida dels movils i algo mes, a ver si m'animo!

    una abraçada a tothom i fins aviat

    riccardo

    ResponderEliminar