En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 17 de enero de 2011

Contribuint en la protecció de les aus!


El passat dissabte dia 15, més de 50 persones es van apropar al Parc de la Ciutadella per explorar amb el Professor Roots la gran diversitat d'aus que es poden trobar a Barcelona. Petits i grans, van recòrrer un itinerari guiats per dos experts en aus, observant diferents espècies d'ocells i coneixent les seves característiques i curiositats. 

L'hivern és una època dura per a moltes aus, ja que és més difícil trobar aliment. Així que al final de l'ecosafari, els assistents van participar en un taller de construcció de menjadores per a ocells a partir de materials que havien portat des de casa, com envasos de iogurt, ampolles d'aigua i tetrabricks. Amb aquests materials, es van construir diferents tipus de menjadores que contribuiran en la protecció de diverses aus i afavoriran la seva presència. Cal recordar que és important situar aquestes menjadores a llocs on es puguin observar les aus sense molestar-les i, encara més important, en punts on no siguin presa de depredadors, com els gats.

Esperem que l'ecosafari hagi contribuit al coneixement dels nostres veïnts alats i que els assistents participin al Concurs nacional d'Ecoiniciatives, aportant el seu granet de sorra en la protecció del planeta!




No hay comentarios:

Publicar un comentario