En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 3 de enero de 2011

Descobrint el fascinant món de les plantes a Montjuïc


El passat dijous 30 de desembre, vam conèixer d'aprop el Jardí d'Aclimatació de Montjuïc. En aquest indret tan sorprenentment tranquil de la ciutat, vam poder explorar una gran diversitat de plantes i arbres de tots els continents. Els participants es van dividir en grups i la seva missió va ser trobar diferents tipus de troncs, fulles, llavors i fruits, adonant-nos de la gran varietat que ens ofereix el món vegetal. 

El nostre expert en flora, Enrique Alcañiz, ens va guiar en aquest matí de descoberta i ens va permetre conèixer moltes curiositats de la flora que ens envolta. Per a finalitzar l'activitat, vam aprofitar envasos de iogur i ampolles de plàstic per a plantar llavors d'arbres autòctons i plantes medicinals, que els participants es van endur a casa.

Esperem que aquest taller hagi inspirat a petits i grans a realitzar una Ecoiniciativa. Recordeu que podeu trobar més informació sobre el Concurs d'Ecoiniciatives a la nostra web.

Gràcies a totes i tots per haver participat en aquest taller i pel vostre interés en conèixer i protegir les espècies vegetals amb les que convivim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario