En aquest blog podràs informar-te de les activitats del programa d'educació ambiental Biodiverciutat

lunes, 4 de abril de 2011

El proper 1 de maig finalitza el termini per a participar al Concurs d'Ecoiniciatives!

Us animem a presentar petits projectes que abordin la temàtica ambiental, la sostenibilitat o la biodiversitat i la seva protecció, realitzats en el vostre centre en aquest any escolar. Hi ha LLIBRES DE JANE GOODALL de premi per la mera presentació del projecte, i també apadrinaments Chimpamig@s ANUALS per als 10 grups finalistes.

El grup guanyador gaudirà a finals de juny d´una interessant excursió de cap de setmana al Centre d´Educació Ambiental "Devesa de Solanillos", de la Fundació "Apadrina un árbol" a Guadalajara, situat als voltants del Parc Natural de l´Alt Tajo.

El CEAM "Devesa de Solanillos" té unes instal.lacions completament noves i àmplies, dotades d´energies renovables, solar i biomassa, que li proveeixen de calefacció i aigua calenta. Compta a més amb sales d´usos múltiples, hort, viver, piscina, servei de Bar, etc.

Els guanyadors del Concurs podran gaudir durant el cap de setmana d´interessants activitats com el taller forestal, taller de nius i identificació d´empremtes, excursió al Parc Natural de l´Alto Tajo, visita al centre de recuperació de fauna i una ruta de les energies renovables.

Podeu presentar projectes que estigueu duent a terme l´any escolar 2010-2011, i esperem que els premis siguin un estímul més per als estudiants i docents, per a seguir treballant junts per fer d´aquest món un lloc millor.

A la web podeu trobar les bases del Concurs.

Esperem les vostres Ecoiniciatives!





No hay comentarios:

Publicar un comentario